B(r)abbelbar

Volgende donderdag 5 oktober opent de praktijk zijn deuren voor een gratis B(r)abbelbar, een project in samenwerking met Jef, de jeugddienst van Gemeente Evergem.

De B(r)abbelbar is een laagdrempelig ontmoetingsmoment voor jonge of aanstaande ouders, maar eigenlijk is iedereen welkom. Werk je als kinderverzorgster en wil je je graag wat meer informeren? Kom gerust langs. Ben je oma, opa, tante of nonkel van een klein wondertje? Ook dan ben je zeker welkom.

We hebben het samen over de do's en don'ts, hoe integreer je de motoriek van je kindje in je dagelijkse routine, welk speelgoed is nu handig en wat haal je beter niet in huis en zoveel meer.

Iedereen is welkom van 9 tot 11 uur. We overlopen samen het eerste levensjaar van een kleintje bij een hapje en een drankje.

Inschrijven kan via deze link.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit!

Tot dan?

Mieke Courtmans

Geschreven op Dec 13, 2021
Knutselen verbetert de fijne motoriek van je kind!

Knutselen verbetert de fijne motoriek van je kind!

De herfstvakantie begint dit jaar met een regenachtig Halloween weekend. Een herfstwandeling zit er misschien niet meteen in en dan is het wel soms eens zoeken naar leuke en nuttige binnen activiteiten. Wat dacht je van een aantal griezelige knutselopdrachten, die tegelijk de fijne motoriek van je kind verbeteren?

Wat is het belang van babymassage?

Wat is het belang van babymassage?

Vanaf december kan je bij ons in de praktijk terecht voor babymassage. Maar wat is nu juist het belang daarvan?